“JUST ONE DROP”, VANAVOND (9 APRIL) OM 20.00 UUR

“Just one drop” vertelt het niet zo bekende verhaal over de homeopathie, helaas één van de meest controversieel gevonden geneeswijzen. Voor velen is de werking van de homeopathie onmogelijk, ze zijn bang dat het op het placebo-effect berust, of nog erger dat het pure kwakzalverij is. De homeopathie bestaat al meer dan 200 jaar en wordt door miljoenen wereldwijd gebruikt. Deze film geeft een objectief beeld van de homeopathie en toont aan het einde van de film aan dat de homeopathie geen eerlijke kans krijgt.

De film wordt vertoond in het kader van de wereldwijde week van de homeopathie. Het begint om 20.00 uur. Je kunt je gratis met je e-mail adres aanmelden. Ik heb deze film al gezien en hij is zeer de moeite waard. Laat me vooral weten wat je van de film vond als je hem bekeken hebt, hier of via het contactformulier op mijn website.

Docu serie: “The truth about cancer”

Alweer zo’n interessante docu-serie. Vrij te zien op internet. Uiterst informatief, ik ben net begonnen met kijken en het is nu al interessant om te horen hoe oa homeopathie werd verbannen uit behandelingen omdat er te weinig reguliere medicatie voorgeschreven werd van de farmaceutische bedrijven die de opleidingen in Amerika overnamen aan het begin van de 20e eeuw. Boeiend en hoopgevend! Totaal 9 delen.

“Broken Brain”, docu-serie die vandaag start, meld je aan!

Vandaag (18 januari 2017) start een super interessante docu-serie over “the broken brain”. Het gaat oa over de hersen en darm connectie, over voeding en over de relatie tussen lichaam en geest. Dat laatste is binnen de homeopathie natuurlijk al heel lang bekend. Het zijn 8 afleveringen. Elke aflevering is 24 uur lang beschikbaar via de link. Elke dag een nieuwe aflevering. Meld je aan met je e-mail adres en leer ervan. Ik heb de eerste aflevering al gezien en ben enthousiast en nieuwsgierig naar de volgende afleveringen.

Aanmelden via deze link: <a href=”https://brokenbrain.com/trailer/” target=”_blank” rel=”noopener”>Trailer en aanmelden</a>

Britse dierenarts Geoff Johnson over Homeopathie na persoonlijke ervaring

Video (in het Engels) duurt 3 minuten en 28 seconden.

Kijk, luister en neem het tot je.

Ondertiteling in het Engels mogelijk in YouTube.

“BAD THINGS HAPPEN WHEN GOOD PEOPLE DO NOTHING”

“De onafhankelijkheid van het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC) is ernstig aangetast. Dat blijkt uit een uitgebreid onderzoek van Nieuwsuur. Het WODC heeft een grote invloed op het politieke beleid van Nederland. De politiek heeft jarenlang onderzoeken beïnvloed om uitkomsten te krijgen die het eigen gelijk van ministers en topambtenaren zouden moeten bewijzen.”

Dit soort fraude komt niet alleen voor in de politiek, In de documentaire “Just one drop” wordt fijntjes blootgelegd hoe frauduleus er omgesprongen werd met het al bestaande wetenschappelijk bewijs dat homeopathie beter werkt dan placebo. In Australië werden alle studies over homeopathie en placebo bekeken. Een groot meta onderzoek. De uitkomst beviel de opdrachtgevers niet. Er werd een nieuwe onderzoeker aangesteld die net zo lang rommelde met de gegevens van het meta onderzoek dat de uitkomst negatief was. Deze fraude ligt nu bij de Australische ombudsman ter beoordeling.

Hieronder de officiele trailer van “Just one drop”, als je de kans krijgt om naar de film te gaan, …. het is een hele interessante!

27 november – Vergoedingen Homeopathie 2018 bekend

Consulten bij klassiek homeopaten die zijn aangesloten bij de NVKH worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Deze vergoedingen zijn opgenomen in de aanvullende verzekering en kunt u vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

In het vergoedingen overzicht 2018 worden de aanvullende zorgverzekeringen vermeld en daarbij de dekking die deze geven specifiek voor consulten van klassiek homeopaten die aangesloten zijn bij de NVKH.
Hele artikel van de NVKH is via deze link te lezen.
Bron van het artikel is de NVKH

10 november: Dag van de mantelzorg Waddinxveen

Op 10 november was  het de dag landelijke van de mantelzorg. Ik heb iets verteld over EHBO, homeopathie en zelfzorg.  Deze middag werd georganiseerd door Extra Zorg Waddinxveen  samen met het Palet Welzijn  Ook mensen van Gouweburgh waren van de partij voor de versnaperingen en de koffie en de thee. Het was een hele leuke middag, met bijzondere verhalen.